Huisregels

1 Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen. Door de consumpties die je bij ons koopt houden we Koningsdag gratis.

2 Bij de aankoop van je eerste drankje betaal je eenmalig € 0,50 als milieubijdrage voor de beker. Bij elke volgende bestelling betaal je alleen de consumptieprijs, als je je gebruikte beker weer inlevert. In de hele stad worden dezelfde bekers gebruikt, te herkennen aan het Circular Pet-logo in de rand. Je kunt je beker dus bij een buitenbar inwisselen voor een nieuwe. Het maakt niet uit of de beker opgevouwen of gescheurd terugkomt naar de bar, als deze maar niet onder het zand of ander vuil zit. Dan kan de beker namelijk niet meer goed worden gerecycled. Breng óók je laatste beker terug naar de bar, zodat er nieuwe bekers van kunnen worden gemaakt. Een beker is niet inwisselbaar voor geld. Je kunt je beker mee naar huis nemen en de volgende dag (opnieuw) inwisselen.

3 Houd Arnhem fris en schoon: lever je bekers in bij de bar, gooi afval in de afvalbakken en maak gebruik van de toiletten (wildplassen wordt beboet met €140).

4 Naast blikjes en glaswerk is het ook niet toegestaan om vuurwerk, lachgas, (vuur)wapens en/of andere gevaarlijke voorwerpen of stoffen mee te brengen.

5 In het kader van de veiligheid kun je gecontroleerd/gefouilleerd worden. We kunnen je vragen om een geldig

6 Tijdens het Koningsdag/nachtfeest kunnen beeld- en geluidsopnamen gemaakt worden waarop jij te zien bent, zowel in het kader van openbare orde en veiligheid als voor promotionele doeleinden. Omdat je je bevindt op een evenement in de openbare ruimte geef je hier bij aanwezigheid op het feest automatisch toestemming voor.

7 Het is niet toegestaan om evenementen, goede doelen, organisaties of merken te promoten op het festivalterrein of in de direct nabije omgeving, op wat voor wijze dan ook, tenzij met schriftelijke toestemming van Stichting Koningsdagfeest Arnhem.

8 Alcoholgebruik onder de 18 jaar is niet toegestaan. Er geldt een zerotolerance beleid op gebied van drugs, agressie, bedreiging en dronkenschap. Het dreigen met en gebruiken van geweld, discriminerende opmerkingen of gebaren, aanstootgevende kleding, intimiderende samenscholing en seksuele intimidatie wordt niet getolereerd.

9 Het is verboden op podia, in tenten en in stellingen van het festival te klimmen of andere vernielingen aan te richten.

10 Fietsen en andere voertuigen alleen parkeren op de aangewezen plaatsen.

11 Het bijwonen van het evenement is geheel op je eigen risico.

12 Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers op.